Actie lege brooddozen: pak de kinderarmoede aan!

Op 9 oktober worden de armoedebarometers voor 2018 voorgesteld. Boom scoort opnieuw slecht. De kinderarmoede piekt op 39%. In vergelijking met 2005 leven zeven keer meer gezinnen met jonge kinderen in armoede en dat aantal blijft stijgen. De tendens in Boom is alarmerend.

PVDA-Boom koos het aanpakken van armoede als eerste speerpunt van haar campagne, op basis van een bevraging bij 825 bomenaars. De nieuwe cijfers van de armoedebarometer bevestigen het belang ervan. PVDA-Boom wil de ernst van het armoedeprobleem en de dringendheid van een ernstige aanpak ervan in de kijker te zetten. Daarom organiseren we op woensdag 10 oktober om 12 u een lege brooddozen-actie voor het gemeentehuis van Boom. Doe mee!

WANNEER
10 oktober 2018 om 12u00 - 13u00
WAAR
Gemeentehuis Boom,, 2850 Boom
Antwerpsestraat 44
Boom 2850
Belgium
Google map en route

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een commentaar

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging