Lekkere broodmaaltijd voor Moederdag

Lekkere broodmaaltijd voor Moederdag

Op woensdag 15 augustus ontving ons PVDA-secretariaat op de Grote Markt in Boom leden en sympathisanten ter gelegenheid van Moederdag 2018. Onze kerngroep toverde de vergaderzaal om tot gelagzaal met netjes en gezellig gedekte tafels.

 

‘ De liefde van de man gaat door de maag ‘ luidt het gezegde. PVDA-Boom-Rumst is het daar maar gedeeltelijk mee eens, want het ontbrak ons niet aan vrouwelijke belangstelling op de ochtendlijke broodmaaltijd.

Alle lekkernijen stonden op het uitgebreide buffet: door onze voorzitter Rudy Van Rompaey krokant gebakken spek met roereitjes, uitgebreide keuze uit diverse broodsoorten, allerlei zout en zoet beleg, fruitsap, koffie, thee, frisdranken …

Bij zoveel lekkers zat de sfeer er rap goed in en werd er duchtig over en weer gebabbeld.

 

ontbijt_15818_-_1.jpg

18_-_6_(1).jpg

Omdat er met de verkiezingen in het vooruitzicht veel op het spel staat trakteerde Luk Vandenhoeck (lid van onze basisgroep) onze gasten op een toespraak over het belang van radicaal links en het marxisme. Voorzitter Rudy Van Rompaey legde nogmaals de nadruk op de drukke activiteitenagenda in aanloop naar de verkiezingen van 14 oktober. Hij riep alle hens aan dek om er actief aan deel te nemen (zie elders op deze site). Zo koppelden we het aangename aan het nuttige die 15 de augustus.

Luk_Vandenhoeck.jpg