1. Rudy Van Rompaey

1. Rudy Van Rompaey

Bediende en syndicaal afgevaardigde Maersk Line

Leeftijd: 49 jaar

Rudy is een echte Bomenaar. Hij staat voor rechtvaardigheid, snelheid, totale inzet. Hij is al jaren een erg actief vakbondsafgevaardigde van BBTK-ABVV. Wie hem kent weet dat je altijd op hem kan rekenen. De warmte, vriendschap en erkentelijkheid die hij heeft opgebouwd met zijn collega's geven hem dagelijks energie. Als vakbondsman heeft hij geleerd dat je vlot plichten kan krijgen maar dat je moet strijden voor je rechten. 

Rudy houdt van het contact met zoveel mogelijk mensen en meningen. De laatste jaren verschuiven we gevaarlijk naar een rechtse verzuurde wereld. Mensen moeten voor elkaar opkomen i.p.v. tegen elkaar opgezet worden.

Als je iets wil verbeteren of veranderen dan moet je niet afwachten maar zelf actie ondernemen. Daarom kreeg burgemeester Jeroen Baert (N-VA) van de PVDA een (riool)buis voor het niet oplossen van de open riolen.

Rudy wil een maatschappij waar iedereen meetelt. Waar mens, dier en natuur op de eerste plaats komen. Daarom is hij één van de trekkers van de acties tegen het dichtgooien van onze kleiputten.