PVDA Niel dankt de helden van WZC Maria Boodschap

PVDA Niel heeft 500 chirurgische mondmaskers geschonken aan het woonzorgcentrum Maria Boodschap. De maskers werden ter beschikking gesteld door de organisatie Geneeskunde voor het Volk.

De corona-crisis slaat hard toe. Gelukkig zijn er de mensen die onze samenleving draaiende houden. Dikwijls doen ze dat in niet evidente omstandigheden. Zo bleef het personeel van de zorg zich inzetten voor onze ouderen, ondanks het tekort aan beschermend materiaal.  Zij zijn er blijven voor gaan in deze corona-crisis. Hun toewijding en inzet is indrukwekkend.

 

PVDA_Niel_schenkt_mondmaskers_aan_WZC_Maria_Boodschap_2_(1).jpg

 

PVDA Niel besloot daarom de mensen van het lokale WZC Maria Boodschap te bedanken met een donatie van 500 chirurgische mondmaskers. Een delegatie van de lokale PVDA afdeling overhandigde het materiaal aan de personeelsleden van Maria Boodschap. ‘Dat kunnen we echt goed gebruiken!’ was hun blije reactie.

‘We willen niet alleen applaudisseren voor deze helden. We willen iets tastbaars doen voor hen,’ zegt Karina Garcia van PVDA Niel. ‘Deze mensen geven het beste van zichzelf. Ze verdienen het echt om eens in het licht gezet te worden. We weten ook dat ze tot op vandaag onvoldoende beschermingsmateriaal er beschikking hebben. Daar wilden we iets aan doen. Wij appreciëren hen niet alleen voor hun dagelijkse inzet in deze uitzonderlijke omstandigheden. Ook buiten coronatijden nemen ze een belangrijke taak op in onze samenleving, waar ze weinig erkenning voor krijgen. Met deze actie willen we hen steunen in, maar ook buiten deze crisis’.